• Inici
 • Turisme
 • Raid Verd

Raid Verd

CartellRaidVerd2018 WEB

 

Tornem aquest 2018 amb moltes ganes d'una nova edició del Raid Verd de Sant Quirze Safaja. Aquest any serà el dissabte 28 de juliol durant el matí i mantindrà la seva essència en quant a circuit i proves esportives... hi haurà circuit de BTT, circuit a peu i proves sorpresa... entre les que no podia faltar les canoes a l'embassament del Parc de l'aigua!

A més, aquest any el Raid Verd és Premi Diputació de Barcelona!

Aquest any tornem a presentar el Raid Verd amb dos modalitats perquè tothom hi pugui participar: modalitat MÀSTER per aquells que estiguin més entrenats i vulguin fer més km en btt i modalitat POPULAR per aquells que volen iniciar-se en el món dels raids i simplement volen passar un bon matí. La única diferència entre una categoria i l'altre son els km de btt ja que la resta de proves son iguals per a totes dues modalitats.

Km btt de la màster - 30km

Km btt popular - 20km

Les inscripcions ja estan obertes al link que trobareu a sota, per tant, quan abans us inscriviu abans sortireu el dia de la cursa!

Som-hi raiders... torna el Raid Verd de Sant Quirze Safaja!

 

INSCRIU-TE AL RAID VERD DE SANT QUIRZE SAFAJA

 

 

 • El Raid Verd de Sant Quirze es una sèrie de proves esportives multidisciplinàries que consisteix en recórrer un territori geogràfic del municipi de Sant Quirze Safaja amb dos equips formats per dos persones, utilitzant medis de progressió naturals i no motoritzades, així com altres activitats puntuals o probes específiques. Comptarà amb dos circuits: Popular i Màster.

   

 • 28 de juliol de 2018

  07:00  Recepció dels equips, es penalitzarà amb 30 min l’equip que arribi més tard de les 08:00 hores.

            07:30  Briefing  previ a la sortida.

               08:00  Sortida cada 30’’dels equips del Raid Verd Màster.

              08:30  Sortida cada 30’’dels equips del Raid Verd Popular.

              14:00  Hora límit de l’arribada a meta per les dues categories.  

               13:00   Entrega de premis.

 • Els participants alhora d’inscriure’s accepten les normes i el reglament reflectits per l’organització, reconeixent i assumint la seva responsabilitat davant qualsevol situació que  derivin de danys o de lesions pròpies o a tercers. Igualment eximeixen a l’Ajuntament de Sant  Quirze Safaja i a tots els seus col·laboradors i patrocinadors de tota responsabilitat davant les conseqüències d’aquests danys o lesions pròpies o a tercers ocorreguts durant el transcurs de la prova. A la quota d’inscripció, i si es contracta, va inclosa una assegurança de responsabilitat civil subscrita per l’organització i una assegurança d’accident vàlida, totes dues, pel dia de les proves.

  Els requisits per a la participació seran:

  - Ser major d'edat, o si s’és menor d’edat (menor de 18 anys), caldrà presentar l’autorització paterna/materna o tutor legal o representant legal.

  - Haver abonat la quota d'inscripció en el termini establert.

  - En el moment de formalitzar la inscripció s’accepten els requisits tècnics exigits per a la realització de les proves i el present reglament.

  L'esportista assumeix que per a la realització de les proves és necessària una mínima condició física, psíquica i esportiva. El participant ha de gaudir de bona salut en general, sense patir cap malaltia, defecte físic o lesió que pugui agreujar-se amb la seva participació en aquesta prova.

 • Límit de realització de la inscripció: 26 de juliol.

  El pagament de la quota d’inscripció haurà de fer-se abans del 26 de juliol, havent de ser abonats 22 euros per persona més 5 euros, també, per persona que serviran per contractar l’assegurança de responsabilitat civil. Aquests 5 euros per persona no s’hauran d’abonar si el participant disposa de l’assegurança de responsabilitat civil que cobreixi aquests tipus d’esdeveniments.

  Els participants que no contractin l’assegurança de responsabilitat civil en el moment de realitzar la inscripció hauran d’acreditar tenir-la en el moment de recollir els dorsals, mitjançant la presentació del carnet corresponent de llicència federativa. També, es pot avançar per correu electrònic a l’organització.

  En el cas de no acreditar tenir contractada l’assegurança de responsabilitat civil abans de recollir el dorsal, el participant haurà d’abonar els 5 euros corresponents a l’assegurança.

  La quota d’inscripció inclou:

  • Dret a participar al Raid Verd de Sant Quirze Safaja
  • Avituallament sobre la carrera
  • Material per a proves específiques
  • Dorsals per a les persones, dorsals per a la BTT i mapes.
  • Assegurança de responsabilitat civil i d’accident (si s’ha contractat).
  • Premis pels guanyadors.
  • Cronometratge per part d’empresa externa.

                                 

  Una vegada realitzada la inscripció no es retornaran els diners.

   

 • Premis

  Els premis poden ser cedits pels diversos col·laboradors i / o per l'organització.

  Es consideren guanyadors els tres primers equips de cada categoria que realitzin el millor temps final. Per l’existència de cada categoria serà necessària la participació de 3 equips.

  L’organització farà entrega d’un premi al millor equip local. Es considera un equip local, aquell equip que tingui un dels seus membres empadronat o tingui un vincle directe amb el municipi de Sant Quirze Safaja.

  Categories

  • Màster: 1r, 2n i 3r Masulí, 1r, 2n i 3r Femení i 1r, 2n i 3r Mixte
  • Popular: 1r, 2n i 3r Masulí, 1r, 2n i 3r Femení i 1r, 2n i 3r Mixte
  • Local Màster: 1r, 2n i 3r
  • Local Popular: 1r, 2n i 3r
 • Cada participant haurà de portar obligatòriament el material per practicar les disciplines esportives del Raid Verd inclosa la prova de natació, tret de les proves especifiques que anirà a càrrec de l’organització.

  Els participants hauran de portar obligatòriament i de forma individual els elements de seguretat que es requereixen per la realització de forma segura les disciplines esportives a realitzar, tret de les subproves especifiques que seran facilitats per l’organització.

  Material obligatori:

  1. Telèfon mòbil (carregat de bateria, sempre en cursa. S’ha de facilitar un número de telèfon d’emergència d’algun membre de l’equip).
  2. Manta tèrmica (una per corredor).
  3. Beguda isotònica (aconsellable uns 2 litres per corredor)
  4. Brúixola (una per equip)
  5. Botiquin obligatori (un per equip i que ha de contenir 2 venes elàstiques, 2 gasses esterilitzades, betadine, esparadrap, paracetamol, crema protectora solar)
  6. Menjar energètic

  Material obligatori per cada participant:

  1. Sabatilles per córrer per la muntanya
  2. Roba tècnica (malles, samarretes, etc.)

  Secció BTT:

  1. Bicicleta de muntanya
  2. Càmara de recanvi
  3. Bomba per inflar les rodes
  4. Guants de BTT
  5. Petit kit de reparació
  6. Casc obligatori i homologat per anar en BTT

  Material recomanat:

  1. Ulleres de natació
  2. Porta mapes
  3. Rotulador per si es necessari fer alguna anotació.

  Material i/o serveis facilitat per l’organització

  1. Mapa on constarà les rutes on transcorren les curses
  2. Material tècnic per proves específiques
  3. Avituallament en cursa i a l’arribada
  4. Zona de vestuari amb dutxes
  5. Zona per rentar bicicletes (sempre i quan no hi hagi restricció d’aigua)
  6. Zona custodiada per guardar bosses i/o objectes (l’organització no es fa responsable de la pèrdua dels objectes dipositats)
  7. Altres serveis a criteri de l’organització
 • El Raid Verd requereix la participació de molta gent perquè es pugui dur a terme, per això són de compliment obligatori des de l' organització aquests agraïments.

  ORGANISMES OFICIALS:

  PATROCINADORS I COL·LABORADORS:

  PROPIETARIS de les següents finques:

  • La Corona
  • Serra Carbassa
  • Barnils
  • El Fabregar
  • Cal Olaguer
  • Mas Blanc
  • Can Cuixes
  • Sr. Rafael Brau
  • El Serrà
  • Les Torres
  • Camping l'Illa
  • El Torrens

  I a tots els controls que ens ajuden al dia de la prova.

 • Art. 16 HORARI DE CARRERA I PENALITZACIONS

  Les penalitzacions, els horaris de tall, de pas i de tancament hauran de ser calculats en base a temps reals. Per a aquests efectes, l'organització, amb un equip de Raiders, comprovarà el recorregut complet, en el mateix ordre i sota condicions similars a les que es preveuen per a la prova. Aquests temps es prendran com a referència per establir les hores de tancament i les penalitzacions del recorregut.

  En el Raid Verd de Sant Quirze Safaja s’utilitzarà el temps emprat en la realització del recorregut, de les proves i de les penalitzacions corresponents.

   

  Art. 18 RESULTATS

  Els resultats hauran de detallar tots i cadascun dels temps i les neutralitzacions parcials preses als equips al llarg del recorregut. Els resultats es mesuraran en temps. Cada punt de control tindrà un valor en temps.

  La classificació vindrà donada per temps, és a dir, guanyarà l'equip que realitzi el Raid Verd de Sant Quirze amb menys temps possible.

  Els resultats provisionals es donaran per definitius un cop resoltes totes les reclamacions.

     

  Temps cronometrat:

  És el temps que empren els equips a recórrer el raid, es cronometra en hores, minuts i segons, des de l'hora de sortida i fins que l'equip passa per la línia de meta.

  Per calcular el temps s’utilitzarà la següent formula:

  Temps total del Raid = ((temps de cursa – temps d’espera) - bonificacions + penalitzacions )

  Els participants tindran accés als temps que han realitzat a cada tram, els temps d’espera si n’hi hagués, es restarien directament del temps del tram en que aquest s’hagués produït.

   

  Art. 19 PENALITZACIONS DE TEMPS AL FINAL DE CARRERA:

  Els organitzadors i controladors podran sancionar un equip pels motius esmentats en el present reglament o qualsevol altre motiu no descrit en el mateix i que tingui una afectació al desenvolupament normal de les proves; aquest aspecte haurà d’estar sempre motivat.

  Les penalitzacions es restarà a la puntuació final.

  La penalització per retard sobre l'horari de tancament serà el següent:

            

            Fins a 10 minuts ..............10 minuts

            Fins a 20 minuts...............25 minuts

            Fins a 30 minuts...............35 minuts

            Fins a 40 minuts ..............45 minuts

            Més de 40 minuts .............Desqualificat

  Penalitzacions bàsiques:

  Es penalitzarà amb 30 minuts a tots els equips que infringeixin alguna de les següents normes:

  1. No respectar la reglamentació de les proves específiques.
  2. Infringir el reglament de neutralitzacions.
  3. Pèrdua d'algun d’instintiu o identificador o la seva manipulació.

  Penalitzacions severes:

  Es penalitzarà amb 30 minuts a tots els equips que infringeixin alguna de les següents normes:

  1. No seguir l'ordre en els Punts de Control de Pas.
  2. Arribar l'equip separat amb una diferència de més d’un minut entre el 1r corredor i el 2n als Punts de Control de Pas.
  3. No realitzar alguna de les activitats obligatòries establertes dins de l'etapa.
  4. No marcar alguna de les balises del recorregut (30 minuts per balisa).

  Altres penalitzacions:

  1. No posseir el material obligatori a la sortida = desqualificació.
  2. Utilització o tinença de material prohibit = desqualificació.
  3. Tenir un comportament agressiu, irrespectuós o de qualsevol altre tipus que atenti contra la persona = desqualificació. Si aquest comportament és molt greu, l’organització es reserva el dret d’empendre accions legals i personar-se com a acusació particular.
  4. Qualsevol altra infracció que l’organització consideri oportuna i no estigui recollida en el present reglament, la penalització serà proporcional i a criteri de l’organització.

   

  Art. 20 Neutralitzacions:

  Quan un equip està detingut en un Punt de Control de Pas o en espera per realitar una subprova per indicació de l’organització o controlador serà neutralitzat, aquesta acció no s'espera que es produeixi, però en aquest cas, se li notificarà a l'equip el temps neutralitzat, sense així patir cap tipus de penalització.

  Aquest temps es podrà consultar durant el transcurs de les següents proves i es tindrà en compte per calcular el temps final.

   

  Art. 21 PUBLICACIÓ DE CLASSIFICACIONS I RECLAMACIONS

  La classificacions oficials es faran públiques al web del raid (www.sqs.cat)

  La publicació de les classificacions seran definitives si no hi ha reclamacions. Si hi hagués alguna reclamació aquesta publicació passarà a ser provisional a l’espera de la resolució.

  Un cop resolta la reclamació, la publicació de la classificació es donarà per vàlida i serà irrevocable.

  Reclamacions: Totes les reclamacions s'han d'adreçar a l’organització. Les decisions que prengui l’organització són definitives.

  Històric de classificacions:
  2016:

  • General - MÀSTER / POPULAR
  • Júnior - MÀSTER / POPULAR
  • Mixte-fèmines - MÀSTER / POPULAR
  • Sènior - MÀSTER / POPULAR
  • Màster 30 - MÀSTER / POPULAR
  • Màster 40 - MÀSTER / POPULAR
  • Local - MÀSTER / POPULAR

  2014:

  2013:

  2012:

  2011:

  2010:

  2009:

  2008:

Butlletí digital

Horaris d'atenció al públic

 • De dilluns a divendres de les 9:00h a les 13:30h
 • Dilluns també a la tarda de les 16h a les 18.30h.
 

Tens algun dubte?

Som aquí per ajudar.