Bibliobus

T’han recomanat una novetat literària que tens ganes de llegir? Necessites informació per fer un treball de classe? Ets un cinèfil incansable que t’empasses en un no-res les novetats de la cartellera i en necessites més?

Doncs ara és la teva. Si encara no coneixes el Bibliobús Tagamanent, et convidem a visitar-lo. Aquesta biblioteca ambulant forma part de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, i com a part integrant de la mateixa, ofereix el servei a alguns municipis d’Osona i el Vallès que no disposen de biblioteca pública estable.

Hi trobaràs un fons d’aproximadament 10.000 volums a la teva disposició, entre llibres de totes les temàtiques, llibres infantils per a totes les edats, revistes, còmics, audiovisuals, cd’s… Tot un munt de material, part del qual et podràs emportar gratuïtament en préstec a casa per gaudir-ne amb més tranquil·litat. Només et caldrà el carnet del Bibliobús o d’alguna altra biblioteca de la Xarxa.

Per aquest 2020, el Bibliobus Tagamanent farà parada a Sant Quirze Safaja, al parking de l'escola els següents dijous de 15.30h a 16.30h

 

Us recordem els canals habituals de contacte amb el bibliobús, ara més imprescindibles que mai per poder fer peticions prèviament o per qualsevol dubte o consulta que puguem aclarir:

STQuirze2019

I si vols més informació també el trobaràs a: www.bibliobustagamanent.blogspot.com, a b.tagamanent@diba.cat o bé trucant al 609 196 431.


Butlletí digital

Horaris d'atenció al públic

  • De dilluns a divendres de les 9:00h a les 13:30h
  • Dilluns també a la tarda de les 16h a les 18.30h.
 

Tens algun dubte?

Som aquí per ajudar.