Il·luminem Nadal de forma sostenible

Sant Quirze Safaja estrena nou enllumenat de Nadal més sostenible amb el medi ambient. Ho fa utilitzant elements de fusta, branques i fulles verdes de l'entorn; defugint de les grans estructures metàl·liques i l'enllumenat massificat.

En aquest sentit, ha elaborat un nou enllumenat que ha consistit en aprofitar elements de la natura per a donar la benvinguda a les festes de Nadal.

  • A les entrades de les urbanitzacions s'ha muntat una estructura amb palets de fusta reciclats i entre mig de branques i fulles de boix s'ha il·luminat amb unes paraules de "Bones Festes SQS" i acompanyats d'estrelles de Nadal.
  • Al carrer principal (Carretera Barcelona) s'ha col·locat una branca amb una malla de petits leds els quals pengen de les faroles. Una il·luminació senzilla però que denota un entremat de llums acollidor i natural.
  • Al carrer Major (casc antic) s'han col·locat a les faroles petits animalons de fusta que sota una base de tronc i fulles queden il·luminats de forma ben natural. Animals que represeten la fauna existent al municipi com eriçons, guineus, conills, mussols, etc...
  • El Parc de l'Aigua ha quedat envoltat d'un bosc d'arbres il·luminat amb una guineu gran de fusta, ben abrigada perquè no tingui fred!
  • I per últim el gran arbre de Nadal davant de l'Ajuntament il·luminat des de fa 3 anys i que dóna la benvinguda al municipi

Aquesta il·luminació ha estat possible gràcies a la col·laboració i les idees de gent voluntària de SQS: Montse, Paul, Marta, Sandra, Andrés, Sito, Agustí, Marta... i molts d'altres que han col·laborat i ho han fet realitat.

Es tracta d'un enllumenat que pretén ser sostenible, que preserva la contaminació lumínica de l'entorn, sense grans despeses de lloguer de materials sinó amb elements perdurables amb el temps i amb una voluntat de ser un municipi acollidor, natural i que preserva les tradicions.

Butlletí digital

Horaris d'atenció al públic

  • De dilluns a divendres de les 9:00h a les 13:30h
  • Dilluns també a la tarda de les 16h a les 18.30h.

Meteo

Tens algun dubte?

Som aquí per ajudar.