• Inici
  • Notícies
  • Gran cavalcalda de Ses Majestats Els Reis d'Orient a Sant Quirze Safaja

Gran cavalcalda de Ses Majestats Els Reis d'Orient a Sant Quirze Safaja

Un any més, Ses Majestats els Reis d'Orient han arribat a Sant Quirze Safaja plens de regals, d'il·lusions i de somnis complerts.

En nom de l'Ajuntament volem donar les gràcies a totes les persones que ho han fet possible. Es tracta d'una festa que comporta molta feina de muntatge, d'organització, de voluntariat... i, per tant, infinites gràcies per tot l'esforç dedicat a que es pogués celebrar. Gràcies a tots!

Discurs de l'alcaldessa a Ses Majestats en nom de tot el poble de Sant Quirze Safaja...

Benvingudes Ses Majestats d’Orient al poble de Sant Quirze Safaja.

Melcior, Gaspar i Baltasar... acompanyats dels patges i de molts nens i nenes que us han esperat amb molta il·lusió durant aquestes darreres setmanes.

Estem contents de donar-vos, un any més, la benvinguda al nostre poble. I així us ho demostrem amb els carrers il·luminats, els pessebres a cada una de les cases, de manualitats a cada racó de les llars o d’animalons de fusta que s’han arrasserat a les nostres faroles municipals... Tot està preparat per aquesta nit tan màgica... gràcies voluntàries i voluntaris per aquests darrers dies de tanta feina a muntar.... i no us negarem que estem nerviosos per tot el que avui passarà... tots estem a punt per saludar-vos i abraçar-vos... perquè els nostres desitjos avui es facin realitat.

Petits minyons, pares, avis i germans... a Ses Majestats els Reis d’Orient us demanem un 2019 amb coses ben senzilles i gens costoses. Volem que ens porteu abraçades, rialles, moments tendres i temps de família. Que estiguem sans i puguem jugar i aprendre cada dia. Que puguem anar a l’escola, fer extraescolars, fer un pastís o llegir un llibre. I també que ens porteu algunes dosis de perdó; perquè no hi ha ningú perfecte i és sa i enriquidor saber perdonar o demanar perdó. Porteu-nos també alguns regals que ens satisfacin, que ens siguin necessaris, que siguin educatius i que puguem compartir. No en volem masses, només alguns com a reconeixement d’haver estat uns bons minyons.

Gràcies nenes i nens per aquestes boniques nadales que ens heu cantat. A fora, ara al sortir, us hem preparat una sorpresa ben nevada... estigueu atents que serà espectacular. I avui, petits minyons, és dia d’anar a dormir d’hora. Avui és el dia de somiar tot allò que ens agradaria que ens portessin, per llevar-nos i que sigui una realitat. I perquè Melcior, Gaspar i Baltasar puguin fer bé la seva feina, us lliurem la clau màgica del nostre poble. La clau que obra totes les portes de Sant Quirze.

Bon Nadal a tothom, que sigui ple d’amor, pau i llibertat.

Butlletí digital

Horaris d'atenció al públic

  • De dilluns a divendres de les 9:00h a les 13:30h
  • Dilluns també a la tarda de les 16h a les 18.30h.

Meteo

Tens algun dubte?

Som aquí per ajudar.