• Inici
  • Notícies
  • Crònica del ple extraordinari del 19 d'octubre de 2018

Crònica del ple extraordinari del 19 d'octubre de 2018

L’ordre del dia va tractar diversos punts dels que destaquen l’aprovació inicial de les ordenances fiscals per l’any 2019, l’amortització de la plaça de tècnic de la llar d’infants municipal i l’aprovació de la modificació inicial dels estatuts del Consorci per la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

L’Alcaldessa abans de començar el Ple va proposar la introducció d’un punt d’urgència, corresponent a l’aprovació de la primera certificació i de la factura de les obres de Millora del Sanejament del Camí del Molí Vell i Passant de Caldes. Fase 1, aprovant per unanimitat la introducció d’aquest punt al Ple.

El Ple va començar amb l’aprovació per unanimitat de l’acte de la sessió anterior, i seguidament es va exposar el punt segon, d’aprovació inicial de les ordenances fiscals per l’any 2019.

Els canvis més destacats de les ordenances és la baixa d’un 10% de l’Impost de Béns Immobles (IBI), la unificació de rebuts i la reducció de la taxa per la recollida de residus domèstics, un cop iniciat el nou sistema de recollida porta a porta i l’aprovació de dues noves ordenances, per la gestió dels residus de la construcció i la  reguladora de la conservació i neteja de solars i parcel·les. L’aprovació inicial de les ordenances fiscals per l’any 2019 es van aprovar per unanimitat.

El tercer punt va ser l’aprovació per unanimitat dels estatuts del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental, on es modifiquen per adaptar-los a les Lleis actuals i canvis en la forma de regular internament el Consorci.

En el quart punt es va aprovar per unanimitat per l’amortització de la plaça de tècnic especialista de la llar d’infants municipal per raons organitzatives i econòmiques justificades essent necessari reorganitzar la prestació del servei de la llar d’infants municipal “Els Quirzets” i adequar-la a la situació actual

En el cinquè punt es va aprovar per unanimitat, la certificació número 1 i la factura corresponent a l’obra de Millora del Sanejament del Camí del Molí Vell i Passant de Caldes. Fase 1: Actuació del Molí Vell” de Sant Quirze Safaja,  amb l’informe favorable de la Direcció Facultativa de les obres.

Butlletí digital

Horaris d'atenció al públic

  • De dilluns a divendres de les 9:00h a les 13:30h
  • Dilluns també a la tarda de les 16h a les 18.30h.

Meteo

Tens algun dubte?

Som aquí per ajudar.