• Inici
  • Notícies
  • Treballant per millorar el servei de recollida de residus

COM HA COL·LABORAT EL CONSORCI DEL MOIANÈS AQUEST 2016 A SANT QUIRZE SAFAJA?

El Consorci del Moianès atén 215 visites d'usuaris de Sant Quirze Safaja - Des de gener a setembre del 2016 un total de 21 alumnes de Sant Quirze Safaja han assistit a diferents cursos del Consorci del Moianès. Durant aquest mateix període l’entitat ha atès 215 visites d’usuaris d’aquesta població, 23 de les quals han estat pel Servei d’Ocupació del Moianès. L'Àrea d'emprenedors i empreses ha realitzat un total de 18 visites.

Els 19 alumnes del Curs de guies visiten el Parc de l'Aigua i la pujada de Màrius Torres - El passat 1 d'octubre els alumnes que van participar al Curs de guies i informadors turístics del Moianès, realitzat del 20 de setembre al 15 d'octubre, van fer visites a diferents indrets de la comarca. En el cas del municipi de Sant Quirze Safaja van poder fer la visita al Parc de l'aigua i a la pujada de Màrius Torres.

8 participants a l'Espai Edu Moianès - El projecte Edu. Moianès té per objectiu treballar amb infants de primària, de 6 a 12 anys, per tal de combinar el reforç escolar amb activitats d'oci. L'Espai Edu Moianès de Sant Quirze Safaja es fa els dimecres de 3 a 2/4 de 5 de la tarda i hi participen 6 infants. Actualment hi ha 76 infants participant en els diferents espai de joc i estudi de l'Edu Moianès que estan en funcionament a Castellterçol, a L'Estany, a Santa Maria d'Oló, a Castellcir, a Monistrol de Calders, a Moià i a Sant Quirze Safaja.

6 de novembre: Fira de Tardor a Sant Quirze Safaja, amb la col·laboració del Consorci amb tasques de difusió i el finançament dels jocs gegants per a la quitxalla.

El Consorci també ha col·laborat amb el municipi de Sant Quirze Safaja amb una subvenció concedida per edició de material de difusió.