Skip to main content

Posada en marxa del pou provisional

Us volem comunicar que el pou provisional ja està en ple funcionament , per tant, ja no ens estem abastint amb cubes d'aigua .
 
Al respecte, comentar-vos que havíem arribat a una despesa diària de 2.500 € de cubes per poder satisfer les demandes del poble. Aquesta despesa global de cubes d'aigua ha estat molt elevada i, a més, era una despesa no prevista que ha hagut de ser sufragada amb romanent, per aquest motiu, estem fent els tràmits corresponents amb la línia de la Diputació de Barcelona d'ajuts per emergències que esperem que ens ajudi a restablir la nostra tresoreria .
 
Aquest pou provisional estarà en funcionament tota la tardor, a l'espera que el pou del Faig pugui restablir uns cabals més normalitzats (ara quasi exhaurits).
 
Us recordem però que les conques internes de Catalunya (on pertany Sant Quirze Safaja) segueixen estant molt baixes en recursos hídrics, per tant, SEGUIM EN EXCEPCIONALITAT i continuen sent d'aplicació totes les restriccions que ja coneixeu.
 
Us volem dir també que l'equip administratiu, tècnic i jurídic de l'ajuntament, junt amb la nostra concessionària d'aigües AGBAR, han estat treballant intensament tot l'estiu per poder fer els tràmits administratius i els procediments diversos requerits per les diferents administracions per poder adequar el pou provisional i per poder-lo posar en servei.
 
També volem fer un agraïment molt especial al titular del pou que ens ha fet la cessió per poder sufragar l'importantíssim dèficit d'aigua que pateix el poble, doncs els sistemes propis estan pràcticament esgotats.
 
Per últim, com ja us vam informar, seguim treballant en la construcció d'un nou pou que esperem que sigui la infraestructura definitiva per poder-nos abastir amb sistemes propis, considerant el pou provisional ara en funcionament com a sistema complementari per a casos d'emergència.