Skip to main content

Lluis Roig i Fenollosa

Qui: Lluís Roig i Fenollosa

Què: Exposició de les seves obres

Quan: del 10 al 13 de setembre

On: Al Centre Cívic Parc de l’Aigua

Per què: Tot seguit us ho expliquem.

[widgetkit id=74]

Què t’ha portat a exposar a Sant Quirze?

Sempre hi he viscut i l’he considerat un poble entranyable i acollidor. En certa manera li devia al poble i als seus vilatants.

Què hi exposaràs?

Seran obres de molts estils. Simplement quadres que representen diverses temàtiques mitjançant tècniques ben curioses i sorprenents. Explica’ns amb més detall... Hi trobareu acrílics, olis, aquarel·les, pastels, quadrets fets amb fusta, quadres amb volums... una mica de tot i sempre utilitzant tècniques innovadores.

Com et definiries?

Jo em considero una persona trencadora, creativa, que no segueix els esquemes sinó que els distorsiono i en creo de nous. M’agrada innovar i fer coses diferents.

L’exposició per a quin públic està dirigit?

A tothom qui vulgui passar una bona estona, qui tingui curiositat, a qui li agradi veure coses diferents. La meva obra entreté i no hi ha edats per entendre-la. Dependrà de cadascú el nivell que vulgui agafar amb cada obra. I aquesta afició per pintar... Sempre m’ha agradat i m’hi he dedicat d’una manera o d’una altra. En la professió he estat creatiu i havia dirigit una empresa de comunicació i publicitat.

I has col·laborat amb altres artistes?

Per suposat que si. He fet 4 llibres amb pintors i escultors de renom. Sempre és bo treballar amb persones que pensen diferent de la vida, però sempre amb un mateix fi: l’art.

Ara doncs ens queda únicament esperar l’obertura de l’exposició?

Si... hi exposaré aproximadament 40 quadres i els presentaré de formes ben diverses. Estaré encantat d’explicar a tothom qui vingui les històries que amaga cada una les meves obres.

Així doncs, la inauguració...

Serà dissatbte al llarg de tot el dia. Els quatre dies obrirem de les 11h a les 13.30h i de les 17h a les 20h. Tots hi esteu convidats!