Skip to main content

Jordi Castany Egea

JORDI CASTANY EGEA, esportista non stop!

En Jordi Castany Egea, de 45 anys, viu a Can Mestret del Bertí i des de fa 16 anys que és veí de Sant Quirze. La seva passió: l’esport.

[widgetkit id=73]

Com vas iniciar-te en el món de l’esport? Ja m’agradava des de ben petit, primer futbol, atletisme, btt, enduro... i després d’un accident entrenant amb la moto, l’espatlla em va quedar tocada, per la qual cosa vaig començar amb la natació ja pensant amb el triatló. Ara estic corrent amb el Club Triatló de Granollers.

Què és el que comporta participar en triatlons?

El més difícil és superar aquell moment que estàs cansat i has de sortir a entrenar. Després però, la satisfacció és doble. No parlaria en cap moment de sacrifici ja que totes les hores que hi dedico em serveixen de teràpia per oblidar-me i relaxar-me dels problemes quotidians i alhora mantenir-me en forma.

Quant de temps dediques a l’entrenament?

Entreno entre 15 i 25 hores setmanals, depenent del moment de la temporada. Una setmana de màxim volum pot arribar a ser: 15 km de natació, 400 km de bici i 70-80 km de córrer. M’agrada molt córrer pels Cingles de Bertí i per les muntanyes de SQS!

On has deixat la teva petjada?

He fet 5 vegades l’Ironman de Frankfurt per classificar-me al Campionat de Hawaii. L’any passat finalment ho vaig aconseguir i vaig ser el primer vallesà en fer-lo!

El proper repte?

El Campionat d’Espanya de mitja distància a Vitòria al juliol i el de llarga distància a Eivissa a l’octubre. Molta sort Jordi!