Jordi Canals

El Jordi Canals, veí de Sant Quirze, pertany a l’Associació de Propietaris Rurals per la Defensa i Manteniment del Territori.


A què es dedica aquesta associació?
Principalment a defensar i conservar el patrimoni natural i cultural de Sant Quirze i de les finques veïnes que s’hi vulguin afegir. També promou accions per a la conservació i desenvolupament sostenible del territori. Totes aquestes accions, sempre amb una finalitat sense ànim de lucre.

Qui forma part d’aquesta associació?
Actualment som uns 18 socis, els quals entre tots sumem unes 3.000ha. No solament hi formen part propietaris de finques de Sant Quirze, sinó també de Sant Feliu de Codines, Sant Martí de Centelles i rodalies.

Actualment, quines són les principals línies d’actuació?
Vetllar per evitar el traçat de la MAT pel municipi de SQS, petició del Molí de Llobateres com a bé cultural d’interès nacional, evitar el procediment de declaració de pertinença a la Xarxa Natura 2000 del territori de SQS, presentació d’al·legacions contra l’atorgament del cabal de l’EDAR de SQS pel reg del Golf de Sant Feliu pel segur impacte en la biodiversitat de llera del riu Tenes i el bosc de ribera, entre moltes d’altres actuacions.

Finalment, com va sorgir la idea d’associar-vos?
Fent pinya tots plegats vam pensar que tindríem més força per a defensar qualsevol ingerència pública i/o privada en les dimensions mediambientals, urbanístiques i de salut comunitària del nostre territori i, efectivament, ha estat així.

Consulta la seva web a www.aprordemat.es

Butlletí digital

Horaris d'atenció al públic

  • De dilluns a divendres de les 9:00h a les 13:30h
  • Dilluns també a la tarda de les 16h a les 18.30h.
 

Tens algun dubte?

Som aquí per ajudar.