Jaume Fonts

A Pinars del Badó hi resideix una persona que dirigeix en aquests moments l’Associació de Propietaris d’aquesta urbanització. Parlem del Jaume Fonts.Per què una associació?
Per una raó que hem sentit sempre. Junts farem més força i actualment ja en formen part més de 100 famílies.

Però en què consisteix ser-ne President?
A la Junta en som 3 membres, tots ells amb punts de vista diferents. Però ens enriqueix com a entitat ja que punts de vista diferents ens permeten arribar a acords més treballats. Des de la Junta sóm la veu parlant de tots els propietaris, som qui escolta els problemes i oportunitats que sorgeixen de cada membre...

És una feina fàcil?
No hi ha res fàcil i més quan veus que hi ha famílies a qui el blanc se’ls ha quedat la casa, quan no hi ha diners per a pagar les despeses, quan un gos borda tota la nit i el propietari no t’escolta... Sempre hi ha temes candents a treballar i per això ens hem de trobar moltes vegades amb l’Ajuntament.

Com resumiries la feina que fas?
Es pot mirar des de dos punts de vista. Un seria el negatiu el qual parlaríem de tot el temps que s’hi ha de dedicar, els maldecaps que dóna, les reunions, les gestions amb les persones.... I l’altre seria el positiu el qual parla d’ajudar a la gent, de treballar per una millor urbanització, d’aconseguir diàleg.... Si ara em preguntes què trio... sens dubte, el segon... és gratificant saber que estem ajudant la gent i que poc a poc anem millorant Pinars del Badó.

Butlletí digital

Horaris d'atenció al públic

  • De dilluns a divendres de les 9:00h a les 13:30h
  • Dilluns també a la tarda de les 16h a les 18.30h.
 

Tens algun dubte?

Som aquí per ajudar.