Dolors Tuneu

Tots coneixem la Dolors, o almenys Can Sosa. És el punt de trobada de tots els santquirzencs quan hi ha algun esdeveniment o emergència. Ells sempre estan al servei del poble i després de tants anys, hem cregut convenient posar-ho en paper. Abans de tot però, gràcies Dolors!


Quan vas arribar a Sant Quirze?
Vaig venir-hi quan tenia 24 anys i ja des d’aleshores que em vaig posar al capdavant de la botiga. Al llarg de tots els anys hem arribat a fer de tot en aquella tenda i quantes converses he tingut amb tanta i tanta gent. No era una botiga qualsevol, era una botiga de “carinyo”.

Era una feina dura però...
Sí, jo m’hi posava ben d’hora a les 7h i molts dies se’m feien les 11 de la nit i ni me n’adonava. Per mi era una passió, un regal poder gaudir tant de la gent, donar-los servei i alhora rebre tanta estima i tanta resposta per part de tots els santquirzencs. Va ser una època molt maca i després de 45 anys vàrem decidir traspassar el negoci.

Tot i així, la teva vocació per Sant Quirze anava més enllà de la tenda
Oi tant! Pels incendis he fet milers d’entrepans a la nit i al dia, he ajudat a la parròquia, a les activitats del poble a preparar les coses... reconec que no em sé estar quieta!

I ara....
El temps el dedico als meus néts que estimo amb bogeria però de tant en tant algú em fa recordar els vells temps quan em veu i em diu “mmm... com me’n recordo el dia que vas cuinar-me aquell rap amb salsa de carxofes!” i la veritat és que a mi m’omple d’il·lusió.

Butlletí digital

Horaris d'atenció al públic

  • De dilluns a divendres de les 9:00h a les 13:30h
  • Dilluns també a la tarda de les 16h a les 18.30h.
 

Tens algun dubte?

Som aquí per ajudar.