Skip to main content

COMUNICAT DE MESURES EXTRAORDINÀRIES DE PREVENCIÓ D’INCENDIS FORESTALS A LES REVETLLES DE SANT JOAN I SANT PERE

Atesa la situació d’alt risc d’incendi que està patint el nostre municipi, i de l’episodi de sequera generalitzada a tot el país, es fa del tot necessari augmentar la vigilància i les condicions de seguretat davant la revetlla de Sant Joan i de Sant Pere. A tot això s’hi afegeix una previsió de condicions meteorològiques favorables a la propagació d’incendis forestals, fets pel qual: 

- Resta prohibit encendre cap foguera que no estigui autoritzada en tot el terme municipal. (Cal disposar de l’autorització del Departament d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya)
- Resta prohibit llençar coets i petards del tipus volador o corredors a menys de 500 metres de zones boscoses o de parcel·les i terrenys sense edificar amb vegetació. 

- Resta prohibit llençar petards a menys de 25 metres de zones boscoses, parcel·les i terrenys sense edificar o vorals o altres llocs amb vegetació.
- Resta prohibit fer explotar petards en el mobiliari urbà, així com utilitzar-lo de llançadora de coets. 

- Resta prohibit llençar fanalets voladors encesos.
- Seguiu totes les recomanacions de manipulació dels productes pirotècnics. Sobretot assegureu-vos que els vostres petards detonin a una distancia prudencial de la resta de persones.
- Per qualsevol urgència teniu disponible el telèfon d’emergències de l’Ajuntament 658 90 28 08 o el TELÈFON D’EMERGÈNCIES DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA 112. 

El que dicto en aquest BAN ÉS D’OBLIGAT COMPLIMENT per totes les persones que durant la revetlla de Sant Joan i de Sant Pere es trobin en el terme municipal de Sant Quirze Safaja. 

Sant Quirze Safaja, 22 de juny de 2023 

L’Alcalde Accidental, 2023DECR000114 

Carles Daniel Lupiañez Raya 

 

BAN MUNICIPAL REVETLLES ST JOAN.pdf