Skip to main content

Comencen les obres de la Casa del Poble

Us informem que les obres de la Casa del Poble previstes per l'anterior equip de govern i que s'iniciaven en la nostra legislatura ja han començat aquesta setmana.

Tindran una durada aproximada de 4 mesos i comprenen les actuacions relatives a la consolidació de l'estructura (murs, sostres, escales i coberta). Per tant, finalitzades aquestes obres, la Casa del Poble encara no estarà operativa, continuarem però tenim accessible la sala amb lavabo que ja estava disponible amb anterioritat a l’inici de les obres.

De nou dir-vos que l'arrencada d'aquestes obres no ha estat exempta de dificultats, donades les característiques i condicionants de les edificacions que comprenen la Casa del Poble, que impliquen que les obres que s’hi hagin d’executar tinguin certa complexitat constructiva.

 

CasaPoble02

Aquest fet ha requerit que tots, equip administratiu, tècnic i regidors, ens haguéssim de dedicar intensament a aquest contracte, per tal que no es perdés la possibilitat de fer aquestes obres així com les subvencions associades, doncs els projecte de la Casa del Poble és de l’any 2018 i s’han dedicat molts esforços des de l’Ajuntament dels que encara la ciutadania no s’ha pogut beneficiar.

Per a nosaltres, al igual que per a l'anterior equip de govern, poder comptar amb un altre equipament és del tot imprescindible, doncs a Sant Quirze Safaja disposem de pocs espais per a l’ús de la ciutadania. A més, en el nostre cas, com sabeu, tenim la intenció d'encabir en la Casa del Poble, al menys, espais per coworking i sales per entitats i per ús de la ciutadania de Sant Quirze Safaja.

Desitgem que no hi hagin imprevistos i que les obres finalitzin segons preveu el projecte, tant en terminis com en actuacions incloses.